Skip to content

Een greep uit vragen die mijn coachpad kruisen:

“We zijn tot meer in staat, benutten onze kwaliteiten te weinig.” 
“Ons team is qua samenstelling veranderd, onze communicatie en samenwerking staan in de startblokken.”
“We worden geleefd, missen focus, lopen over, maken niet af.”
“We ervaren spanning en stress, hoe  daarmee om te gaan?”
“Meetings kunnen effectiever, efficiënter, energieker.”
“Verbinding met ons doel, met elkaar, het laat te wensen over.”
“leren van elkaar, feedback, daar valt winst in te boeken.” 
Kortom: vragen die in essentie gaan over het bevorderen van verbinding, ontspanning, kracht en focus.

Wat bied ik jou en jouw team?
Ruim 20 jaar ervaring in het coachen, trainen en faciliteren van (management)teams in diverse sectoren. Dit maakt dat we snel essenties raken en doorgronden wat nodig is. 
Ik put uit een doorleefd arsenaal aan ontwikkelmethodes uit o.a. de positieve psychologie, sport en oeroude wijsheidstradities. Dit combineer ik met de inzet van mijn kernkwaliteiten (energiek, analytisch, verfrissend en verbindend). Deze zet ik doelgericht in, zodat jullie ontwikkeling er één is die echt zoden aan de dijk zet. 

Werkwijze
Jij en jouw team krijgen een traject op maat, afgestemd op jullie alledaagse werkcontext. 

Ik onderzoek met jullie wat er voor jullie echt toe doet, wat jullie belemmert dit te praktiseren en wat al werkt voor jullie. Ik luister met volle aandacht, spiegel patronen, geef feedback, stel vragen die de kern raken en kom met verfrissende invalshoeken. Ik daag jullie uit dit ook naar elkaar te doen. Niet alleen tijdens sessies, maar continu in je dagelijks werk.
Daar waar jullie versnellen, is vertragen juist wat we doen. Als onrust en spanning oplopen, creëren we rust. Als overzicht verloren gaat, brengen we focus aan. Daar waar we via ‘denken’ niet verder komen, betrekken we wijsheid op andere ervaringsniveaus (emotioneel, sociaal, fysiek, energetisch). 

Wat brengt dit jou en jouw team?

 • Verbinding en samenwerking; 
 • Volle inzet van ieders passie & talent; 
 • Meer (team)resultaat in minder tijd;
 • Collectieve wijsheid & oplossingsvermogen;
 • Duurzame ontwikkeling;
 • Ontspanning, energie, kracht & focus;
 • Verschil kunnen maken daar waar het er voor jullie toe doet.

Wat levert mijn coaching jullie organisatie op? 

 • Een 2.0 versie van je team (voorbeeld voor andere teams);  
 • Meer (team)resultaat in minder tijd; 
 • Een team dat meer autonoom en zelfsturend optreedt;
 • Een team met focus en daadkracht.  

 

Concrete stappen:

 1. We plannen een vrijblijvende kennismaking, ik hoor wat er voor jou, jullie team en jullie organisatie toe doet, jullie ervaren mijn aanpak.
 2. Yes, er is een klik! We zetten samen de ‘next step’ in jullie ontwikkeling: komen tot heldere (ontwikkel)doelen. Ik vertaal dit naar een voorstel en aanpak op maat.
 3. Na akkoord gaan we van start met in ieder geval: offline start- en slotsessie (Corona-proof), observatie & feedback teamoverleggen, coaching on the job. 
 4. Jullie kunnen gebruik maken van de online ACT-talentmeting. Doel: Ieder teamlid plus het gehele team inzicht bieden in elkaars drijfveren, natuurlijke & aangeleerde talenten, valkuilen en het ontstaan van gedrag(spatronen).  
 5. Overleggen (team & 1-op-1) maken zichtbaar wat al werkt en wat belemmert in het realiseren van doelen. Dus reflecteren we op de effectiviteit van jullie overleggen. Ik kijk mee, vraag en geef feedback. Ik coach, waar gewenst en nodig zowel op individueel als (sub)teamniveau. 
 6. Jullie bepalen de agenda en we werken met concrete praktijksituaties. Ik faciliteer het proces, vertraag en versnel waar nodig, betrek ieders wijsheid, maak bewust. En ik bied praktische training in het aanscherpen van essentiële (samenwerkings)vaardigheden. 
 7. Tussentijds en tegen het einde reflecteren we op realisatie doelen: genoeg om ontwikkeling duurzaam te borgen? Dan is het traject klaar.