Skip to content

Momenten die er toe doen…

Opgegroeid op boerderij ‘Nooitgedacht’ in een ondernemersgezin. Van huis uit meegekregen: een nuchtere kijk op zaken, maak plezier in je werk en ‘volg je eigen weg’.

In de periode tussen 1996 en 1998 gebeurde er veel in mijn leven: overlijden moeder, verhuizen, relatie over en stress in mijn werk. Ik verslond het ene zelfhulpboek na het andere en kroop uit het dal met begeleiding van een haptonoom. Ik raakte geboeid door het ontstaan van gedrag en de invloed van stress hierop. 

1998: de eerste stap in het volgen van mijn passie: mensen en groepen faciliteren in hun ontwikkeling. Ik startte met het geven van sport- en Body&mind trainingen. En gooide in datzelfde jaar overdag het roer om: in een pioniersrol binnen de autobranche startte ik met het begeleiden van mensen en teams.

2003: de oprichting van ‘beProud’. Yes, de ‘next step’ in het trainen en coachen van mensen (in organisaties) in het vol benutten van eigen kracht. 

Opleidingen die er toe doen…

Post-hbo (officieel erkende Registeropleidingen):
Master Stressmanagement  & Re-integratie | Professionele Communicatie | Stressmanagement & herstel trauma (Somatic Experiencing) | Stressmanagement & herstel ontwikkelingstrauma (Neuro Affective Relational Model).

Gediplomeerd/gecertificeerd in:
Basis & Verdieping ACT-talentmeting, Graves drijfverenmeting, Deep Listening, Systemisch werken/SRT, (Circle Way) Dialoog,
NLP, Hypnotherapie, Rationeel Emotieve Therapie, Provocatieve Coaching, Transactionele Analyse, Pilates & Yoga teaching, Sportmassage, Combat Sambo

Jarenlange scholing in oeroude wijsheid-scholen:
Hindoeïsme (Yoga), Taoïsme, Sjamanisme, krijgskunst (o.a. Systema, Combat Sambo, Tai-Chi, Braziliaanse Jiu Jitsu).

Wat er voor mij verder toe doet… 

Vrijwilliger voor:
Buddyproject bij Stichting Welzijn, Xtinction Rebellion.

Een deel van mijn bedrijfswinst doneren aan o.a.:
Natuurmonumenten, Unicef.

Vrijetijdsbesteding: 
Wandelen met hond & katten, sport, yoga, mediteren. 

Bijdragen aan een duurzame wereld via:
Klimaat-neutrale woning, boodschappen bij Pieter Pot en Crisp, hybride auto (op naar elektrisch), wandelen en fietsen….